Cronica sobre-Exposición Artistes per la recuperació de ValldeCrist-Altura CS
Fecha Jueves, 01 febrero a las 12:38:00
Tema Actividades Culturales


El Museu de Gavà, seu de l´exposició "Artistes per la recuperació de ValldeCrist"

Gavà és el primer municipi de fora de la comunitat valenciana que acull l'exposició itinerant "Artistes per la recuperació de ValldeCrist". La mostra es va inaugurar el 13 de desembre en una acte presidit per l'alcalde, Joaquim Balsera, el president de la Casa de València de Gavà, Vicenç Blay i la directora de Participació Ciutadana de la Presidència de la Generalitat Valenciana, Esperanza Vidal.

En el discurs inaugural, l'alcalde va destacar que, amb aquesta mostra, la Casa de València tanca el programa commemoratiu del seu 25è aniversari, "un aniversari important per remarcar la vinculació de l'entitat amb les nostres tradicions, amb les nostres arrels i amb la vida cultural gavanenca". Balsera, també va voler "reiterar el compromís cívic de la Casa de València amb la ciutat de Gavà: nosaltres també tenim falla i estem agermanats amb Olocau, un agermanament que es va institucionalitzar en el marc d'aquest 25è aniversari".

El president de la Casa de València, Vicenç Blay, va agrair el suport de les institucions valencianes i gavanenques que han fet possible que aquesta mostra s'exhibeixi al Museu de Gavà. "Després de dos anys recorrent diferents ciutats valencianes, és un orgull portar-la a la nostra ciutat, el primer municipi de fora de la comunitat que l'acull", va dir Blay

L'exposició "Artistes per la recuperació de ValldeCrist" constitueix una de les principals iniciatives del programa commemoratiu del sisè centenari de la Cartoixa de ValldeCrist. Així ho va explicar la directora de Participació Ciutadana de la Presidència de la Generalitat Valenciana, Esperanza Vidal, qui també va destacar que "aquesta exposició ha estat possible per la implicació activa d'una vintena d'artistes valencians en la recuperació i difusió de ValldeCrist, un dels nuclis polítics, culturals i religiosos més importants de l'antic Regne de València".

L'exposició "Artistes per la recuperació de ValldeCrist", romandrà al Museu de Gavà fins al 7 de gener.

Este artículo proviene de Villa de Altura (Alto Palancia-Castellón-España)
http://www.villadealtura.com/html

La dirección de esta noticia es:
http://www.villadealtura.com/html/modules.php?name=News&file=article&sid=270